Kieran Trippier voor 10 weken geschorst na illegaal gokken

Atletico-speler Kieran Tripper kan de komende tijd niet in actie komen voor zijn club vanwege een straf voor illegaal gokken. Hij heeft de gokregels in Engeland overtreden en mist daardoor de komende twaalf competitiewedstrijden van zijn club.

Trippier ontkende de aantijgingen, maar is na verhoor alsnog veroordeeld. Zijn verbod op het spelen van wedstrijden gaat per direct in. Trippier krijgt bovendien een boete van 70.000 pond. De back werd aangeklaagd voor het overtreden van de gokregels in de zomer van 2019, kort voordat hij de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Atlético Madrid.

De dertigjarige Engelsman mist daardoor twaalf duels, waaronder de achtste finales van de Champions League. Trippier is dit seizoen vaste kracht bij het succesvol presterende Atlético. De Madrilenen bezetten de koppositie in Spanje.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!