Johan Derksen schoof Helene Hendriks naar voren tijden VI-ruzie

Presentatrice Helene Hendriks was deze zomer in beeld om Wilfred Genee te vervangen bij het programma Veronica Inside.De presentatrice werd in de media, maar ook door Johan Derksen, naar voren geschoven als vervanger voor Genee om de problematiek op te lossen.

“Dat zei Johan ook tegen mij”, vertelt Hendriks in een interview met De Limburger. “Maar ‘als’ bestaat niet. Die vraag is nooit concreet gekomen en dus hoef je er ook niet over na te denken.”

Toch dicht Hendriks zichzelf genoeg kwaliteiten als presentator toe om het programma in goede banen te leiden. “Ik zou het wel kunnen, maar het is de vraag of het karakter van het programma dan hetzelfde zou blijven. En ik ben sterk van mening dat het succes van VI de chemie tussen Wilfred, Johan, René en de gast is. Als je Wim Kieft op de plaats van Johan zou zetten, wordt het ook een heel ander programma.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *