‘Drie getuigen kunnen betrokkenheid Quincy Promes bevestigen’

Quincy Promes ontkend iets te maken hebben met een steekpartij maar volgens Yehudi Moszkowicz zijn er drie getuigen die kunnen bevestigen dat dit anders ligt. Dit heeft hij laten weten tegenover RTL Boulevard.

Promes werd anderhalve week geleden gearresteerd op verdenking van een steekpartij. Hij werd ervan beschuldigd dat hij een familielid in z’n knie zou hebben gestoken op een uit de hand gelopen feest in Abcoude. Promes ontkende. Drie getuigen zouden echter kunnen bevestigen dat hij toch gestoken heeft.

“Mijn cliënt had oprecht tot het moment dat hij werd aangevallen geen idee over eventuele onmin”, zegt Moszkowicz. “Sterker nog, hij was uitgenodigd door de zijde van Promes voor het feestje. Ze hebben nog gezellig een dansje gemaakt op het feestje, een borrel gedronken, mijn cliënt en de heer Promes. Er zijn ook nog foto’s gemaakt. Er was geen vuiltje aan de lucht. Tot het moment dat hij de aftocht wilde gaan blazen van het feestje en hij werd aangevallen.”

Het slachtoffer zou geld hebben gestolen. “In de dagen daarna is het ijselijk stil geweest aan de zijde van Promes. Mijn cliënt had wel verwacht dat iemand hem zou opbellen en zou vragen hoe gaat het met je, dat is niet gebeurd”, zegt Moszkowicz.

Volgens Moszkowicz had het slechter met zijn cliënt af kunnen lopen. “Wanneer het mes nog wat hoger was geplaatst, had eventueel de slagader van het been van mijn cliënt geraakt kunnen worden en dan had hij het misschien niet overleefd.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *