‘Robert Lewandowski niet inzetbaar tegen Oranje’

De kans is groot dat Polen aanstaande woensdag zal aantreden zonder haar sterspeler Robert Lewandowski. Hij kampt namelijk met een blessure aan zijn bil. Dat is althans de lezing van Poolse media.

Andere media schrijven echter dat Lewandowski niet mee wil spelen, uit ontevredenheid over de bondscoach Jerzy Brzeczek. Die twee leven op gespannen voet met elkaar en de trainer moet in de ogen van Lewandowski het veld ruimen. De sterspeler is niet te spreken over de trainer en heeft naar verluidt geen trek om te spelen tegen Oranje.

Afgelopen weekend ging Polen met 2-0 ten onder tegen Italië. Dat gebeurde met Lewandowski in de ploeg. De spits liet zich na afloop bijzonder kritisch uit over de in zijn ogen ondermaatse tactiek en uitte daarmee kritiek op de bondscoach.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *