‘Patrick van Aanholt in de winterstop naar Ajax’

Volgens het medium Football Insider is Ajax van plan om in de winterstop de transfermarkt op te gaan. Zo willen ze Patrick van Aanholt gaan proberen los te weken bij Crystal Palace.

De website weet dat er in de zomer al iets speelde tussen de Amsterdammers en de Oranje-international, die in het Nations League-duel met Polen (1-2 winst) in de basis begon. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zou hem nog niet vergeten zijn.

Van Aanholt moet naar verluidt de vervanger worden van Nicolás Tagliafico, die nog altijd aan een toptransfer denkt. De Argentijn is toch al weer 28 jaar oud en hoopt op een kans in de absolute top van het voetbal. Dat is wel opvallend, want het Algemeen Dagblad wist onlangs nog te melden dat de linksback zijn contract zou gaan verlengen…

Overigens beschikt Van Aanholt over een aflopend contract bij Palace, wat hem haalbaar maakt voor Ajax. Zijn transferwaarde wordt geschat op 8 miljoen euro, maar vermoedelijk hebben de Eagles niet zo heel veel te willen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *