Gyrano Kerk niet onder de indruk van Ajax-publiek

Volgens Utrecht-speler Gyrano Kerk heeft Feyenoord de meest fanatieke supporters van de clubs uit de Eredivisie. Van Ajax is hij niet bepaald onder de indruk: “Nee, daar heb je gewoon veel mensen.”

In het programma Tiki Taka Touzani komt de vleugelspits met een top drie: “Maar dat is geen Eredivisie, sorry. Maar die fans zijn me wel bijgebleven. Dan zet ik PSV op drie. FC Utrecht op twee en Feyenoord op één, qua fanatieke aanhang.”

Kerk keek zijn ogen uit in De Kuip: “Als ik daar wat zei, hoorde ik mezelf niet eens. En je krijgt woorden naar je toegesmeten, je weet toch, dat kunnen we niet eens op camera zeggen. Daar gaat het er echt super fanatiek aan toe. Het is wel super intimiderend als je daar komt. De thuisploeg heeft daar echt heel veel profijt van gehad, denk ik.”


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!