‘Stefan de Vrij kan overstap maken naar Barcelona of Real Madrid’

Stefan de Vrij is bij Inter Milan uitgegroeid tot een grote verdediger. Door zijn prestaties van de laatste tijd heeft hij zichzelf in de kijker gespeeld bij absolute grootmachten. Hij zou dan ook een fraaie transfer kunnen gaan maken. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Het Spaanse medium schrijft dat zowel FC Barcelona als Real Madrid geïnteresseerd is in de oud-Feyenoorder. De international van het Nederlands elftal zou voor 55 miljoen euro de overstap moeten maken naar de Spaanse Primera División, mocht er voldoende budget zijn na de coronacrisis.

Er is echter één probleem: De Vrij zou Italië helemaal niet willen verlaten. Niet dat de verdediger een transfer hoe dan ook afwijst, maar in dat geval zou de oud-speler van SS Lazio opnieuw binnen de Serie A willen verhuizen. Ook Juventus is in de race voor de 28-jarige Nederlander.

Juventus-coach Maurizio Sarri stelt daar wel een voorwaarde tegenover. De club zou Daniele Rugani of Matthijs de Ligt moeten verkopen, of zelfs allebei. De Vrij is een maatje van De Ligt, waardoor een partnerschap in Turijn misschien wel de aantrekkelijkste optie is.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!