Man met graafmachine passeert doelvrouw op bijzondere wijze (VIDEO)

Dit bericht bekijken op Instagram

Any football team needs a striker? ZLATAN STYLE! ⚽️⚽️⚽️🔥🔥🔥 . . . . . . Assist: @serednitskiysergey Goalie: @stser_8 Video: @ritaternos #medverk #433 #433skills #football #kubota #zlatanibrahimovic #football #soccer #heavyequipment #cristianoronaldo #heavyequipmentnation #construction #excavator #экскаваторы #строительство #стройка #тяжелаятехника #tools #footballskills #streetfootball #footballmemes @wacker.neuson @heavyequipmentnation @yourconcretesource @dannydigger @international_operators @offhighwayexpo @diggersanddozers @conor_the_digger_driver @awesome_earthmovers #fifa #fifa19 #farming @farming_empire @iamzlatanibrahimovic @kubotausa @footballwave @oddsbible @overtimefc @foxdeportes @ohmygoal @calciatoribrutti @visubal @mailsport @spox.com #oddsbible#overtimefc#foxdeportes#ohmygoal#visubal #calciatoribrutti

Een bericht gedeeld door Medverk Allservice (@medverk) opFormule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!