‘Cristiano Ronaldo dreigt Ajax te moeten missen’

Enorm nieuws vanavond. Cristiano Ronaldo dreigt namelijk de clash tegen Ajax te moeten missen. Hij moest namelijk van het veld af in EK Kwalificatiewedstrijd van Portugal tegen Servie. Ogenschijnlijk heeft hij een hamstringblessure opgelopen.

Mocht het een serieuze spierblessure zijn, dan dreigt Ronaldo het Champions League-tweeluik met Ajax te moeten missen. De heenwedstrijd in Amsterdam staat voor 10 april op het programma en de return wacht minder dan een week later in Turijn (16 april).

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Overigens stond het 0-1 voor Servië op het moment dat de stervoetballer naar de kant ging. Een pikant detail: Ajacied Dusan Tadic scoorde vanaf elf meter.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *