Voormalig Feyenoord-voorzitter Van den Herik: “Niemand kan het mij vertellen”

Jorien van den Herik de voormalige voorzitter van Feyenoord plaatst zijn vraagtekens bij het beleid van zijn oude club. Hij bedoeld hiermee de plannen voor het nieuwe stadion.

“Ik ken natuurlijk niet alle cijfers, maar volgens mij kent niemand die. Dat wordt allemaal geheimgehouden, dat is één van de problemen die ik heb met de plannen die nu voorliggen”, vertelt Van den Herik aan Stadslog. “Ik herinner me dat de BAM toen gewonnen had maar dat het plan uiteindelijk niet doorging. Toen had men natuurlijk moeten kijken naar het plan van Red de Kuip, daar had men mee moeten gaan praten.” “Maar opeens kwam daar Feyenoord City”, aldus Van den Herik. “Sindsdien is er alleen maar over Feyenoord City gesproken en is er helemaal niet meer gekeken naar een totale renovatie van De Kuip. Als men daar serieus naar gekeken had toen, hadden we nu een totaal gerenoveerde, andere Kuip gehad. Dan was er dit jaar een opening geweest, met een capaciteit van tussen zestig- of zeventigduizend toeschouwers.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!