Diego Lainez kiest voor Betis: ‘Ajax opgezadeld met groot probleem’

Ajax is vergegaan om Diego Lainez over te nemen van Club America maar de flankspeler vertrekt liever naar Betis Sevilla. Een probleem voor Ajax want zij wilden David Neres voor een topbedrag verkopen aan een Chinese club.

Wordt het straks officieel bekend dat Lainez naar Andalusië transfereert, dan zou het best eens zo kunnen zijn dat er een streep door de overstap van Neres wordt gezet. Wat dan echter zeker is, is dat Ajax in de tweede seizoenshelft opgescheept zit met een ontevreden speler, zeker als hij niet opgesteld wordt door oefenmeester Erik ten Hag. In China kan de Braziliaan immers een kleine 11 miljoen euro per jaar verdienen, waar hij in de ArenA ongeveer één miljoen euro opstrijkt. Dat gaat hoe dan ook voor wrijving zorgen.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!