Robin van Persie spreekt zich uit over mogelijke rentree bij Oranje

Robin van Persie lijkt weer in een goede vorm te zijn en vooral fit is. De topscorer van Oranje verwacht niet dat hij ooit nog is voor Nederland gaat uitkomen maar sluit ook niets uit.

De 35-jarige Van Persie is echter niet van plan om te bedanken. “Ik zal nooit bedanken, maar de bondscoach is vrij duidelijk geweest, ook in de media. Dus dat wordt een heel moeilijk verhaal. Ik ga er niet vanuit dat ik nog word opgeroepen. Maar ik sta er wel voor open”, vertelt de aanvaller, die door FOX Sports is uitgeroepen tot Speler van de Maand augustus in de Eredivisie.

Doordat de routinier van Feyenoord nu vrij is tijdens interlandperiodes, geniet hij van heel andere dingen. “Op vrijdag en zaterdag ben ik bij het hockeyen en paardrijden van mijn dochtertje wezen kijken, op zaterdag en zondag was er een voetbaltoernooi van mijn zoon. Dat heb ik allemaal kunnen zien, waar ik dat voorheen moest missen. Dat bevalt me ook heel erg, maar you never know.”

 Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!