Jorrit Hendrix over Ajax-transfers: ‘Nood is hoog in Amsterdam’

Ajax versterkte zich deze zomer enorm op de transfermarkt. Zo werden Dusan Tadic en Daley Blind bijvoorbeeld uit de Premier League gehaald. PSV-middenvelder Jorrit Hendrix vindt het allemaal wel best.

Hij vertelt in een interview met Voetbal International: “Ik vind het prima, hoor, dat heel veel mensen Ajax dé titelfavoriet noemen. Vorig seizoen werden wij ook niet gezien als favoriet en werden we kampioen. Dat zij spelers uit de Premier League halen, zegt veel over hoe Ajax de afgelopen jaren heeft gepresteerd, denk ik. Zij móéten. Als topclub moet je nu eenmaal eens in de zo veel tijd een prijs pakken. Dat is hen niet gelukt. Dat ze nu zulke bedragen betalen, geeft aan dat de nood daar hoog is.”

Hendrix gaat verder met zijn verhaal: “Maar wat ze bij Ajax doen, maakt ons verder niet uit. Wij zijn onverstoorbaar en gaan verder op de weg die we dit seizoen zijn ingeslagen. Wat de rest zegt of doet, interesseert me niet.”Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!