Familie Cruijff verbolgen over rating Johan in FIFA 19 (RATING WELLICHT NOG AANGEPAST)

In de nieuwe editie van FIFA 19 zit Johan Cruijff ook in het spel. Er is wel verbazing over zijn rating. Hij is beduidend minder ingeschaald als speler als Maradona en Pele. Carole Thate is er niet blij mee.

Thate snapt die kritiek wel, vertelt ze aan Voetbal International. Vooral omdat Maradona (97) en Pelé (98) hoger ingeschaald worden. “Die rating is een hot item geworden. Ook wij vinden de rating lager dan wij hadden verwacht. Wij dachten dat Johan dichter tegen Pelé en Maradona zou zitten.”

“Het begint bij de vraag: wat willen wij? Wij bewaken immers zijn legacy. Het voetbal van Cruijff moet nauwkeurig worden vertegenwoordigd. Dus dat benadruk je, en vervolgens geef je de kenmerken van Johan Cruijff weer. Cruijff Football weet alles van die voetbalvisie. Zij zijn daar nauw bij betrokken geweest. Maar ja, je kunt dat bij de makers van het spel niet van tevoren vastleggen. Op de rating hebben wij geen invloed.”

Het is niet uitgesloten dat EA de rating van Cruijff nog gaat aanpassen. Thate: “De maker wordt nu door veel mensen over die rating aangesproken. Ik weet niet of ze het zullen aanpassen, maar Johan verdient het goed te worden vertegenwoordigd.”

 

 Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!