‘Ajax verkoopt pareltje voor liefst 100 miljoen euro’

Ajax heeft goud in handen. Met spelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong gaat het de komende tijd nog goed verdienen.

In het programma Veronica Inside komt Hans Kraay Jr. met een gewaagde voorspelling over de laatstgenoemde Ajacied: “Ik denk dat hij volgend seizoen voor honderd miljoen euro weggaat.” Tafelgasten Johan Derksen en René van der Gijp vinden dat toch wel een beetje te veel van het goede, maar de televisiepersoonlijkheid blijft bij zijn stuk. “Hij is de beste verdediger van Europa, zullen we een wedje leggen?”

Tegen PSV in het Philips Stadion kon De Ligt niet meedoen door een knieblessure en het resultaat was desastreus… “Als De Ligt daar speelt.., Hij heeft daar vorig seizoen met Frenkie de Jong gestaan. Hij stond niet naast hem, want die was steeds naar voren. In zijn eentje heeft hij over zestig meter breedte gespeeld. Wat is er fijner dan naast Matthijs de Ligt, misschien wel de beste centrale verdediger van Europa, spelen? Dan kun je je voetbalkwaliteiten wel gebruiken.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *