Feyenoord-icoon geeft toe: “Als je Ajax en PSV ziet..”

Feyenoord-icoon Peter Houtman hoopt op een goed seizoen met zijn Feyenoord. Hij denkt wel dat het een zware missie zal gaan worden.

“We moeten in ieder geval langer meedoen dan vorig jaar. Toen was het halverwege al verloren. Maar als je de selecties ziet van PSV en Ajax dan moet je ook eerlijk zijn en vaststellen dat het moeilijk gaat worden”, erkent Houtman bij de NOS.

Voor hem persoonlijk wacht er ook weer een uitdaging. “Het zijn tegenwoordig natuurlijk niet alleen Jantjes en Pietjes meer. Al die namen zijn zo vreselijk veranderd, joh! Neem Sofyan Amrabat. Er staat Sofyan met een o. Dus zo las ik hem ook voor de eerste keer.” Amrabat kwam toen naar hem toe. “Hij vroeg heel beleefd: ‘Kun u voortaan Soefyan zeggen? Dankuwel alvast’. Nou, geen punt joh!”

 Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!