‘FC Barcelona gaat fortuin bieden voor deze Ajax-speler’

Volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo wil FC Barcelona ver gaan om een speler van Ajax binnen te halen. De Amsterdammer willen Frenkie de Jong niet laten gaan maar daar heet de Catalaanse grootmacht geen boodschap aan.

Er werd in het recente verleden nogal eens gerept van een mogelijke transfer in de zomer van 2019, maar dit is technisch directeur Éric Abidal te laat. Het bovengenoemde medium verwacht een uiterste krachtsinspanning van de landskampioen van LaLiga en diens penningmeester. Ajax wil niet verkopen, maar als er een bod van 50 miljoen euro op tafel komt gaan de poorten mogelijk wel open aangezien we het over een bedrag hebben dat maar moeilijk geweigerd kan worden.

Paulinho gaat weer in de Chinese Super League spelen en naar verluidt verdient Barça ongeveer 50 miljoen euro met de verhuur/verkoop van de Braziliaan aan Guangzhou Evergrande. Gezien de wil van de grootmacht uit Catalonië om aan de slag te gaan met De Jong, valt het niet uit te sluiten dat deze geldsom rechtstreeks richting onze hoofdstad gestuurd wordt…Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!