BREAKING: ‘Bayern München gaat Ajax-transferrecord breken’

Bayern Munchen is bereid om flink te portemonnee te trekken voor Matthijs de Ligt. Dit weet het medium BILD te melden.

Jérôme Boateng zal hoogstwaarschijnlijk uit de Allianz Arena vertrekken, zo lieten enkele hooggeplaatsten van Der Rekordmeister al weten. De landskampioen van de Bundesliga wil ongeveer 50 tot 60 miljoen euro vangen voor de international van Duitsland en is klaarblijkelijk bereid om dat bedrag gelijk te herinvesteren. Wat dat betreft lijkt De Ligt de belangrijkste optie… de jonge Oranje-international werd in het afgelopen voetbalseizoen meermaals onder de loep genomen door scouts van de topclub.

De werkgever van Arjen Robben beschikt ook nog over Mats Hummels en Niklas Süle, maar daarachter is de spoeling bijzonder dun. De laatstgenoemde moet de plek van Boateng in het elftal aanvankelijk overnemen, zodat De Ligt klaargestoomd kan worden voor het ‘echte werk’. De 18-jarige stopper kost naar verluidt ongeveer 60 miljoen euro, maar dat geld heeft Bayern wel in kas.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!