‘Torino wil shoppen bij Ajax of Feyenoord voor vervanger van Belotti’

Andrea Belotti scoort aan de lopende band voor zijn club Torino. De verwachting is dat hij niet meer lang zal spelen voor die club dus wordt er al gekeken naar een vervanger voor hem. Naar verluidt zijn Kasper Dolberg en Nicolai Jorgensen in beeld om hem op termijn op te volgen.

Belotti wordt intussen vooral genoemd bij AC Milan, dat nog wel een goede spits kan gebruiken. De Rossoneri beschikken sinds kort al over André Silva, maar blijven onverminderd geïnteresseerd in de jonge Italiaan van Torino. De laatstgenoemde club probeerde het in de zomer overigens al bij een Ajacied: toen was Amin Younes het doelwit van de Italianen. Ajax liet hem echter niet gaan, tot onvrede van de buitenspeler.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!