Feyenoord ziet niets in samenwerking met Manchester City

De afgelopen jaren heeft Martin van Geel een uitstekende relatie opgebouwd met Manchester City. Dit kwam allemaal door de huur van John Guidetti een aantal jaren geleden.

Feyenoord kreeg de kans om meer spelers te huren. In het spoor van Guidetti kwam van City ook Omar Elabdellaoui mee, die te licht werd bevonden. Maar hoe aantrekkelijk http://www.voetbal4u.com/wp-admin/post-new.php#edit_timestampsommige talenten ook waren, Feyenoord zei er ’nee’ tegen. ‘Guidetti was een absolute voltreffer. Maar we wilden het niet uitbouwen tot een samenwerking. Met veel huurspelers van één club bouw je niets op. Wij wilden zelf waarde creëren op het veld. Met eigen jeugd en aankopen die pasten binnen het budget van Feyenoord.’

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *