‘Frank de Boer heeft 11,5 miljoen over voor deze twee Ajacieden’

Frank de Boer wil met zijn Crystal Palace een dubbelslag slaan. Hij wil verdedigers Kenny Tete en Joel Veltman naar Londen halen voor een transferbedrag van 11,5 miljoen euro in totaal voor beiden. Het is niet bekend hoe Ajax hierin staat. Voor beide spelers is er ook interesse van andere clubs.

Tete staat namelijk op het verlanglijstje van clubs als Olympique Lyon en Juventus, waar ook Internazionale en Galatasaray voor hem in de markt zijn. Veltman wordt al een tijdje in verband gebracht met Tottenham Hotspur. Die interesse leek een stille dood gestorven te zijn, maar de Londenaren hebben achter het net gegrepen in de strijd om Matthias Ginter van Borussia Dortmund en lijken nu dan toch weer belangstelling te hebben.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *