‘Hirving Lozano komt voor 20 miljoen euro naar PSV’

De kans is aanwezig dat Hirving Lozano volgend seizoen de clubkleuren van PSV draagt. Mexicaanse media melden namelijk dat zijn club Pachuca rond zou zijn met Manchester City over een transfersom van rond de 20 miljoen euro. City zou hem dan op haar beurt willen verhuren aan PSV. Dit weet het medium Univision te melden.

Het medium weet het zeker: Lozano speelt de aankomende twee seizoenen voor de ploeg van coach Phillip Cocu. De international van Mexico, die zéér hoog aangeschreven wordt in Zuid-Amerika en Midden-Amerika, wordt naar verluidt voor maar liefst twintig miljoen euro gekocht door het Engelse Manchester City, dat hem vervolgens twee jaar lang uitleent aan PSV. In ruil daarvoor zouden de Eindhovenaren een gedeelte van de transfersom voor hun rekening nemen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *