‘Van Persie’s vrouw kiest andere club uit dan Feyenoord’

Robin van Persie lijkt voor een vertrek te staan bij Feyenoord. De aanvaller drukt zwaar op het spelersbudget van de Turken en zou daarom mogen uitkijken naar een andere werkgever. De vrouw van Van Persie, Bouchra, zou een vertrek naar de stad Milaan wel zien zitten. Dit weet het medium Sporx althans te melden.

ees Vos, de zaakwaarnemer van de Nederlander, zou vervolgens contact opgenomen hebben met AC Milan, dat wel oren heeft naar een samenwerking met de centrumaanvaller. Beide partijen zouden momenteel met elkaar in gesprek zijn.

Mocht dit doorgaan dan vist zijn oude club Feyenoord achter net net. Ook de Rotterdammers wilden hem voor volgend seizoen graag vastleggen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *