VIDEO: Samenvatting Real Madrid – Bayern Munchen (4-2)

Real Madrid heeft zich ten koste van Bayern Munchen weten te plaatsen voor de halve finales van de Champions League. Er moest een verlenging aan te pas komen. Waar een week geleden Real met 1-2 won van Bayern waren de rollen nu omgedraaid.

Vroeg in de tweede helft kwam Bayern op voorsprong uit een penalty van Robert Lewandowski. Later deed Cristiano Ronaldo wat terug door de bal binnen te koppen. Een minuut later was het Bayern alweer dat op voorsprong kwam. Sergio Ramos werkte de bal in het eigen doel.

In de extra tijd was het Cristiano Ronaldo die orde op zaken stelde. Hij zorgde voor de 2-2 en 3-2. Aan beide doelpunten zat een groot buitenspelluchtje. Marco Asensio zorgde voor het slotakkoord door de 4-2 te maken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *