‘Dirk Kuyt begint tegen PSV, opvallende speler geslachtofferd’

Dirk Kuyt is de laatste tijd niet meer zeker van een plek in de basis bij Feyenoord. Vorige week mocht hij wel beginnen tegen ADO Den Haag en ook morgen lijkt hij in de basis te gaan starten. Dit weet het Algemeen Dagblad deze ochtend te melden.

Jens Toornstra is in vorm en wordt natuurlijk ook opgesteld door Van Bronckhorst, wat betekent dat Steven Berghuis het slachtoffer is. Toornstra zal op rechtsbuiten beginnen en Kuyt op het middenveld, waardoor de huurling van het Engelse Watford naast Gio plaats zal nemen op de reservebank.

De verwachte opstelling volgens het AD:

Jones, Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Toornstra, Jörgensen, Elia.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *