‘Memphis Depay kan 23 miljoen gaan verdienen in China’

Een bizar gerucht weer. Memphis Depay zou Manchester United kunnen verruilen voor de Chinese club Jiangsu Suning. Die club zou maar liefst 50 miljoen euro overhebben voor de buitenspeler die er bij United niet aan te pas komt.

Ook zou hij daar een exorbitant salaris kunnen gaan verdienen. Namelijk 440.000 euro is de week. Dit komt neer op bijna 23 miljoen op jaarbasis.

De Chinese club haalde eerder al Alex Texeira voor 50 miljoen van het Oekrainse Shakthar Donetsk en maakte ongeveer 35 miljoen euro over op de rekening van het Engelse Chelsea voor middenvelder Ramires. Deze transferperiode heeft de club zich nog niet echt geroerd, maar dat zou dus kunnen veranderen met de komst van Memphis.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *