BREAKING: ‘Ajax haalt per direct Aliyu Mahmoud naar Amsterdam’

Aliyu Mahmoud (17) komt per direct de selectie van Ajax versterken. Hij komt over van de Mutunchi Football Academy. Dit weet het medium Own Goal Nigeria te melden.

De scouts van Ajax zouden de desbetreffende speler op het spoor zijn gekomen door een stage in Engeland. “Zijn moeder belde me vorige week om te vertellen dat hij een opleidingscontract heeft getekend bij Ajax Amsterdam. Ik ben trots op hem, het is een rustige jongen die altijd luistert en wil leren.”

In Nigeria heeft hij de bijnaam ‘whizzkid’ gekregen. Hij is niet de eerste speler is die de bovengenoemde academie voortbrengt. Musa Yahaya en Moses John hebben er hun opleiding bijvoorbeeld genoten, twee spelers die nu actief zijn voor FC Porto.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *