Transfervrije Denswil niet naar Feyenoord of PSV

Marc Overmars heeft geleerd van de transfer van Kenneth Vermeer afgelopen zomer. Jeugdproduct Stefano Denswil mag per direct uitkijken naar een nieuwe club maar uitgesloten van PSV of Feyenoord. “Marc appte me dat dit in januari uiteraard niet voor Feyenoord en PSV geldt”, aldus zaakwaarnemer Winny Haatrecht tegenover De Telegraaf.

Celtic en Juventus hebben geïnformeerd naar Denswil, maar de verdediger wil zelf liever in Amsterdam blijven. “Stefano’s voorkeur gaat er in principe naar uit het seizoen af te maken in Amsterdam. Mocht hij zich alsnog in de basis spelen of Ajax van gedachten veranderen, dan kunnen we in maart of april alsnog over een nieuwe verbintenis praten.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *