VIDEO: ‘Heineken The Date’

Ons aller geliefde Heineken heeft weer een nieuwe hit: ‘The Date’. Het is een typische Heineken reclame die zijn weerga weer niet kent. Spectaculaire beelden, mooie vrouwen, slicke tricks en natuurlijk BIER. Het is de opvolger van een eerder filmpje van heineken genaamd ‘The Entrance’.

Het filmpje werd gedraaid in Le Meridien Hotel in Piccadilly, Londenn, en de Rivoli Ballroom in Londens suburb Lewisham.

Waar bij ‘The Entrance’ nog de muziek werd gebruikt van The Asteroids Galaxy Tour. Is bij de ‘The Date’ gekozen voor ‘Jaan Pehechaan Ho’, Geschreven en gezongen door Mohammed Rafie. Gesponsord door Heineken.

De makers van deze reclame (Wieden+Kennedy) willen met dit filmpje laten zien dat er in elke Heineken-drinker een held schuilt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *