VIDEO: Truc(age) in spelersbus Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is bezig aan een topseizoen. Zoals het er nu naar uitziet (12 punten voorsprong) worden ze kampioen en gaan ze de Champions League in. Eén van de spelers die hier een groot aandeel in heeft is Nuri Sahin(22). Hij is uiterst belangrijk met zijn 7 goals en 11 assists dit seizoen. Roman Weidenfeller is de eerste keeper van Dortmund en hij speelt ook mee in dit filmpje.

Op het moment dat ze met de spelersbus onder een viaduct rijden schiet Sahin de bal zo tegen de muur dat deze precies in de handen van Weidenfeller terecht komt. Het filmpje is aardig goed in elkaar gezet doordat het is opgenomen vanuit een auto die met de bus meerijdt. Zou het echt zijn of weer een trucage video?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *