Marvin Zeegelaar speelde gisteren in een Feyenoord-shirt

Het zal je maar gebeuren. Een contract hebben bij Ajax, maar een wedstrijd moeten spelen in een Feyenoord-shirt. Het overkwam Marvin Zeegelaar maandagavond.

Zeegelaar is door Ajax verhuurd aan Excelsior. Omdat de linkeraanvaller afgelopen weekend niet in actie kwam, moest hij ritme opdoen bij het beloftenteam.

De tweede elftallen van Feyenoord en Excelsior zijn echter samengevoegd. De ploeg speelt de wedstrijden op Woudestein, maar doet dat wel in het tenue van Feyenoord. En zo kon het dus gebeuren dat een Ajacied in een shirt van de grote aartsrivaal speelde. Jong Feyenoord/Excelsior won de wedstrijd tegen Jong NEC met 2-0.

Zeegelaar heeft in Amsterdam een contract tot de zomer van 2012. Excelsior-trainer Alex Pastoor toonde zich de afgelopen weken niet tevreden over de inzet van de linksbuiten. Die beloofde daarop beterschap, maar moest dus wel met het beloftenteam meedoen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *