Jose Mourinho ontsnapt aan moordaanslag

Naar vandaag pas bekend is geworden is José Mourinho vorige week vrijdag ontsnapt aan een aanslag. Volgens de Spaanse nieuwszender Cadena Ser heeft een man de trainer van Real Madrid op het vliegveld van A Coruna geprobeerd te steken met een mes.

Zijn lijfwacht, Jose Ramón de la Morena, werd wel geraakt. Hij liep in zijn oksel een wond op van vier centimeter.

Volgens Cadena Ser is de kans groot dat Mourinho zich niet eens bewust is geweest van de aanslag.Hij deelde op luchthaven Alvedro van A Coruna handtekeningen uit, toen de man tot de Portugees wilde ‘doordringen’. Hij raakte alleen de bodyguard. Het incident vond plaats een dag voor het competitieduel Deportivo La Coruna – Real Madrid van zaterdag.

Volgens de Spaanse nieuwszender zijn van het incident opnames gemaakt door beveiligingscamera’s van het vliegveld. Mede door het steekincident is de beveiliging rond Mourinho deze dagen opgevoerd. Real komt zondag weer in actie, in Santander tegen Racing.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *