Ruim 200.000 pond boete voor Benni McCarthy

West Ham United aanvaller Benni McCarthy heeft een boete van maar liefst 200.000 pond gekregen, omdat hij zich niet aan de afgesproken dieet voorwaarden heeft gehouden, die hij met zijn werkgever heeft afgesproken.

De inmiddels 33-jarige McCarthy, die in het verleden nog twee jaar onder contract stond bij Ajax had met de clubleiding van West Ham afgesproken om een fitnessprogramma te volgen en een dieet, maar deze beloften is hij herhaaldelijk niet nagekomen.

The Hammers wilden aan de looneisen van 38.000 pond per week voldoen, mits hij 2,2 pond per week zou afvallen, maar dit is hem niet gelukt. Hierop heeft Manager Avram Grant besloten hem niet meer op te nemen in de selectie dit seizoen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *