‘Ashley Cole schiet student neer met luchtdrukpistool’

Ashley Cole, de verdediger van Chelsea, heeft vorige week tijdens de training een student neergeschoten met een luchtdrukpistool. Althans, dat meldt de Britse tabloid News of the world.

Chelsea liet vandaag in een persbericht weten Cole een gepaste straf op te zullen leggen. Welke maatregelen dat zijn, is nog niet bekend.

Cole zou volgens de krant de 21-jarige Tom Cowan van een afstand van 1,5 meter hebben neergeschoten met Larking-geweer van .22 kaliber . Het incident vond afgelopen week plaats op het trainingscomplex van de Londense club. Cowen kreeg direct nadat hij werd geraakt, medische behandeling. De jongen hoefde niet naar het ziekenhuis, maar bloedde wel hevig.

Een getuige, die aanwezig was bij het voorval, vertelde tegenover de krant: ,,Het is echt ondenkbaar dat een Premier League-voetballer een pistool mee zou brengen naar de training. Maar Ashley trok het geweer uit een doos en begon over de Larking in de kleedkamer.”

Cole wist volgens de krant niet dat het pistool was geladen. ,,Maar ondanks dat is het een schande. Zijn gedrag tart elke verbeelding”, aldus de getuige.

De Engelse politie maakte vandaag bekend dat het de voetbalclub gaat ondervragen over berichten in de media dat de linkerverdediger een stagiair heeft beschoten met een luchtdrukgeweer.

,,We gaan contact met de club opnemen om vast te stellen of er een criminele daad heeft plaatsgevonden”, aldus een woordvoerder van de politie in Surrey.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *