Ontslag dreigt voor Royston Drenthe

Hercúles heeft eindelijk gereageerd op de actie van middenvelder Royston Drenthe. De international heeft zich al vier dagen niet meer gemeld in Spanje omdat hij over vier maanden geen salaris heeft ontvangen. De club wil nu maatregelen nemen.

Clubvoorzitter Valentin Botella vertelt aan De Telegraaf dat de promovendus momenteel de mogelijkheid onderzoekt om Drenthe te ontslaan vanwege werkweigering. Het loon van twee miljoen hoeft de club dan niet te betalen, ontslag kost de club slechts anderhalve ton.

De club zegt overigens dat het slechts gaat om het niet uitbetalen van het salaris over één maand. Ontslag zal overigens een verlies zijn voor de club, waar Drenthe van grote waarde voor de ploeg. Hij speelde elf duels waarin hij twee goals maakte.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *