‘Been twijfelt over talent van Wijnaldum en Castaignos’

Gedurende de persconferentie na afloop van de 2-0 nederlaag van Feyenoord in de Amsterdam Arena tegen Ajax trok Feyenoord-trainer Mario Been het rendement van de talenten Georginio Wijnaldum en Luc Castaignos publiekelijk in twijfel. De oefenmeester zei dat het duo veel kwaliteit wordt toegedicht, maar dat ze misschien niet zo goed zijn als wel gedacht wordt.

“Zeker niet op dit moment”, tekende RTV Rijnmond op uit de mond van Been. “Dat ze potentie hebben om goed te worden is duidelijk, maar als je een goeie bent moet je het ook op het veld laten zien. En als je dan ziet wat we voorin laten zien, dan is dat veel te weinig. In deze wedstrijden moet je het laten zien. Dat heeft veel met kwaliteit en met lef te maken.”

Been miste bij zijn spelers de overtuiging dat er in de Arena iets de halen viel voor de Rotterdammers: “Ik had gedacht dat we verder zouden zijn. En niets is minder waar. Ik vind dat we ontgoochelend slecht gespeeld hebben.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *