‘Bas Dost sliep vroeger in Ajax-pyama’

Ajax gaat er zaterdag alles aan doen om Bas Dost los te weken bij SC Heerenveen. Volgens De Telegraaf is de aanvaller van de Friezen het target van de Amsterdammers, die op zoek zijn naar een opvolger voor de zo goed als vertrokken Luis Suárez.

„We weten dat Bas de kandidaat is”, aldus zaakwaarnemer Henk Nienhuis tegenover De Telegraaf.„Maar ik heb nog geen contact met Ajax gehad. Eerst zullen de clubs eruit moeten komen.” Heerenveen wil vooralsnog niet meewerken aan een transfer, ook al is Dost onder trainer Ron Jans reservespeler.

De Friezen willen een bedrag ontvangen van zes miljoen euro, maar Ajax wil voorlopig niet meer betalen dan vier miljoen euro. „Iedereen weet dat Bas graag naar Ajax wil”, aldus Nienhuis. „Als jong jochie sliep hij al in een Ajax-pyjama. Hij moet sowieso weer gaan voetballen. De bondscoaches Bert van Marwijk en Cor Pot zijn gecharmeerd van hem, maar op dit moment gaat het niet goed

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *