Bayern Munchen meldt zich voor Sjoerd Ars

FC Zwolle-spits Sjoerd Ars staat mogelijk voor een zeer verrassende transfer. De Duitse topclub Bayern München gaat de aanvaller een aanbieding doen.

“Namens Bayern ben ik benaderd door Werner Kern en Christian Nerlinger. De club is bereid de afkoopsom in het contract van Sjoerd met Zwolle te betalen en komt met een aanbieding”, laat Ars’ zaakwaarnemer Cees van Vossen weten aan Voetbal International. “Bayern nodigde ons uit om in München verder te onderhandelen.”

De 26-jarige Ars zal in eerste instantie niet worden opgenomen in de eerste selectie van Bayern. Hij lijkt zich te moeten richten op een plek in het tweede elftal van de Duitsers, dat in de 3. Bundesliga uitkomt. In dat team speelt ook oud Willem II-speler Boy Deul.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *