‘Gullit was veel te goed voor Feyenoord’

Zeljko Petrovic neemt het na een aantal jaren nog altijd op voor Ruud Gullit. Vanaf januari zal hij de hoofdtrainer zijn van het Japanse Urawa Red Diamonds, maar in het seizoen 2004/2005 was hij assistent-trainer van Gullit bij Feyenoord. De oud-international van het Nederlands elftal werd destijds ontslagen door de matige prestaties.

“Bij Feyenoord komen ze er nu wel achter hoe moeilijk het is en dat Ruud het helemaal nog niet zo slecht heeft gedaan”, zo zegt Petrovic tegenover Voetbal International. De Rotterdammers werden vierde in dat seizoen en bereikten de halve finale van de KNVB-beker. Nu staat Feyenoord op een veertiende plek in de competitie en is het al uitgeschakeld in de beker.

“De waarheid is dat Ruud Gullit gewoon veel te goed was voor Feyenoord, maar hij is een te groot gentleman om te zeggen wat zich daar werkelijk afspeelde”, gaat de oefenmeester verder. “Ruud had zogenaamd ook zoveel miskopen gedaan…Wat een onzin.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *