‘Jose Mourinho is een schoft, een schurk en een slechte collega’

José Mourinho, oefenmeester van Real Madrid, heeft zich in Spanje nog niet populair gemaakt. De Portugese trainer moet van de Spaanse voetbalbond twee competitieduels vanuit de tribune toekijken. Deze schorsing wordt volgens Sporza op applaus onthaald bij Manuel Preciado, de trainer van Sporting Gijón.

“Mourinho is een schurk, een schoft en een slechte collega”, foetert Preciado, die het niet erg vindt dat de Portugees geschorst is voor het duel tegen Gijón. “Wie denkt hij wel dat hij is? Ik heb een afkeer van hem en zal dat ook rechtuit zeggen.” De voormalig oefenmeester van onder meer Internazionale en Chelsea beschuldigde onlangs de trainer van Gijón ervan dat hij niet met zijn beste elftal speelde tegen Barcelona.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *