‘Cruijff en Guardiola zijn rijp voor een inrichting’

Mino Raiola is niet blij met de kritiek van oud-voetballer Johan Cruijf en FC Barcelona-trainer Josep Guardiola op Zlatan Ibrahimovic. De zaakwaarnemer van de Zweedse aanvaller slaat terug naar het duo.

”Cruijff en Guardiola zijn rijp voor een inrichting”, laat Raiola weten tegenover Expressen. ”Lekker kaarten en verder hun mond houden. Daarmee zouden ze Barcelona en het moderne voetbal een grote dienst bewijzen”

Cruijf vond dat Ibrahimovic zich niet wilde aanpassen aan het Spaanse voetbal en Barça, waar hij na een jaar alweer vertrok. ”Die kletsmajoor kan de boom in”, aldus Raiola. ”Hij begint seniel te worden. Cruijff heeft geen idee hoe je een voetbalploeg moet trainen met moderne methoden.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *