Oud-PSV’er Farfan op vliegveld gearresteerd

Jefferson Farfàn is van een koude kermis thuis gekomen. Hij dacht af te reizen naar zijn thuisland Peru voor een oefeninterland, maar bij aankomst op het vliegveld kwam hij voor een onaangename verrassing te staan.

De 25-jarige aanvaller werd direct opgepakt en verhoord toen hij in Lima de aankomsthal instapte. Volgens Bild is Farfàn aangeklaagd door zijn ex-vriendin Melissa. Volgens afspraak zou de oud-speler van PSV maandelijks 50.000 euro alimentatie moeten betalen aan haar en hun gezamenlijke kind.

Maar tot op heden heeft Farfàn nog geen cent overgemaakt. Voor Melissa reden om in te grijpen. Totdat de zaak is afgehandeld, mag de vleugelaanvaller het land niet verlaten. Het is dan ook hoogst onzeker of Schalke 04 hem op 16 oktober kan opstellen als VfB Stuttgart op bezoek komt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *