Manuel Da Costa gearresteerd in Engeland

Manuel da Costa is de volgende voetballer uit de Engelse Premier League die zichzelf in problemen gewerkt heeft. De Portugese verdediger van West Ham United werd afgelopen week gearresteerd.

Da Costa wordt verdacht van een ’seksueel misdrijf’ in een nachtclub in de Londense wijk Ilford. De 24-jarige Portugees werd door een vrouw aangewezen als schuldige. Daarop werd hij gearresteerd en ondervraagd, weet de BBC.

Inmiddels is Da Costa weer op vrije voeten nadat hij zijn borg betaalde. Wel moet hij in december terugkeren op het politiebureau. Daar zal de dan de strafmaat bepaald worden. Da Costa speelde tussen 2006 en 2008 bij PSV. Sinds vorig seizoen staat hij onder contract bij West Ham United.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *