FC Barcelona heeft Van Wolfswinkel in het vizier

Ricky van Wolfswinkel maakt naam voor zichzelf. De spits van FC Utrecht is flink aan de weg aan het timmeren. Ook FC Barcelona zou interesse hebben.

De Catalaanse grootmacht aast volgens El Mundo Deportivo op Van Wolfswinkel, die in de berichtgeving op de voorpagina van de krant wordt geroemd op bepaalde kwaliteiten die Barcelona momenteel niet in huis heeft.

Van Wolfswinkel wordt zelfs vergeleken met Marco van Basten en dan vooral qua postuur, techniek en doelgerichtheid. Na de wedstrijd in de Europa League-voorronde tegen Celtic, heeft Barça een oogje op Van Wolfswinkel.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!