Chelsea contracteert 11-jarige aanvaller

Chelsea heeft veel vertrouwen in Michael Gyasi. Het talent werd gekocht van Northampton Town. Laat de speler pas elf jaar oud zijn waardoor het verhaal een duister randje heeft.

Hoeveel Chelsea betaalt is onbekend, maar Northampton is tevreden met het bedrag. “Michael heeft zich goed ontwikkeld en is beter geworden door onze coaching”, zegt Trevor Gould, hoofd opleidingen van Northampton Town, tegenover de BBC. “Uit financieel oogpunt is dit een goede deal voor ons. Het geld dat we ontvangen zullen we in onze jeugdopleiding steken.”

“Natuurlijk willen we onze beste spelers graag zelf houden, maar als een club als Chelsea aanklopt en het geboden bedrag de juiste prijs is, kunnen wij niet in de weg van zo’n jongen gaan staan. Niet alleen is het voor hem een fantastische kans, het benadrukt ook dat we bij Northampton op de goede weg zijn.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *