‘Feyenoord moet failliet gaan’

Voormallig Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik denkt een oplossing te hebben voor de aanhoudende financiële problemen van de Rotterdammers. Volgens de zakenman doet Feyenoord er goed aan om failliet te gaan, om vervolgens een doorstart te maken op de licentie van Excelsior.

De Stadionclub kijkt al jaren tegen een enorme schuld aan, die afgelopen jaar is opgekrikt naar maar liefst vijftig miljoen euro. De Rotterdammers hebben nog geen idee hoe ze schulden zouden moeten aflossen, maar volgens Van den Herik is het verstandig om kopje onder te gaan.

Op het moment dat Feyenoord surseance aanvraagt, zal het meteen van alle schulden af zijn. Hierna zouden ze kunnen fuseren met satellietclub Excelsior zodat deze verdwijnt en Feyenoord in het betaalde voetbal actief kan blijven.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!