‘Feyenoord moet failliet gaan’

Voormallig Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik denkt een oplossing te hebben voor de aanhoudende financiële problemen van de Rotterdammers. Volgens de zakenman doet Feyenoord er goed aan om failliet te gaan, om vervolgens een doorstart te maken op de licentie van Excelsior.

De Stadionclub kijkt al jaren tegen een enorme schuld aan, die afgelopen jaar is opgekrikt naar maar liefst vijftig miljoen euro. De Rotterdammers hebben nog geen idee hoe ze schulden zouden moeten aflossen, maar volgens Van den Herik is het verstandig om kopje onder te gaan.

Op het moment dat Feyenoord surseance aanvraagt, zal het meteen van alle schulden af zijn. Hierna zouden ze kunnen fuseren met satellietclub Excelsior zodat deze verdwijnt en Feyenoord in het betaalde voetbal actief kan blijven.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *