WAG van vreemdganger Peter Crouch is zwanger (van hém)

Alweer een straffe wending in de vreemdgangerssoaps van de Britse spitsen, die goed scoren op verplaatsing. WAG Abbey Clancy, de verloofde van Peter Crouch, blijkt zwanger van hem te zijn. Dat maakt The Sun openbaar. En de tabloid weet nog méér: het is een jongen!

Het 24-jarige model ging net na een bezoekje aan een Londense privékliniek lunchen met James Brown, haar copresentator in de show ‘Great British Hairdresser’, om het goede nieuws te vieren. Ze vertelde Brown dat het kindje in haar buik een jongetje is.

Clancy zou twaalf weken zwanger zijn van haar verloofde Peter Crouch (29). Ze steekt het niet onder stoelen of banken: blijkbaar mocht het hele Italiaanse restaurant meeluisteren. “Abbey vroeg aan een verpleegster of die een piemeltje kon waarnemen op de echografie en die zei dat ze dacht van wel. Abbey voegde eraan toe dat ze de naam Johnny wel mooi vindt”, lezen we in The Sun.

Blijkbaar heeft Abbey haar boomlange spits zijn slippertjes met de 19-jarige prostituee Monika Mint vergeven. Die vonden, net als bij collega Wayne Rooney, overigens plaats tijdens de zwangerschap van zijn geliefde. Aan de telefoon – waarschijnlijk met Crouch – zei Abbey: “Zij is de expert. Als zij beweert te kunnen zien wat het is, dan moet het wel een jongetje zijn. Ik denk echt wel dat het een jongetje is”, luistervinkte de bron van The Sun.

Abbey liet haar vriend James (40) de echo zien aan tafel. Ze vertelde nog dat haar smalle taille al aan het vergroten is en dat haar jeans begint te spannen. Ze maakte grapjes over de “miljoenen” die ze zou spenderen aan babyspulletjes.

En de papa? Ook gisteravond wist Crouch te scoren, voor de Spurs in de CL-wedstrijd tegen Werder Bremen. De match eindigde op 2-2.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *