Vrouw Casillas haalt uit naar C.Ronaldo

Sara Carbonero heeft flink uitgehaald naar Cristiano Ronaldo, de ploeggenoot van haar man Iker Casillas. Carbonero is in het dagelijks leven journaliste voor de Spaanse televisie. Na het winnen van de WK-finale kreeg ze van de doelman een flinke kus van haar man. De journaliste noemt Ronaldo een ‘egoïstische en individualistische voetballer’

“De reden dat hij al twee maanden niet heeft gescoord voor Real is niet omdat hij depressief is, maar omdat hij een egoïstische en individualistische voetballer is. Real Madrid wist dat toen ze hem haalden en omdat hij 96 miljoen euro heeft gekost, is het lastig om een foutje van hem te vergeven.” verteld ze als analiste bij Tele-5. Ze is wel positief over de nieuwe trainer van Real Madrid: “Mourinho staat dicht op de spelers en hij bekommert zich om de persoonlijke problemen van de spelers, iets wat zijn voorgangers niet deden.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *