Van der Herik verliest rechtszaak tegen Feyenoord

Jorien van den Herik kan een extra vergoeding van Feyenoord uit zijn hoofd zetten. De oud-voorzitter had een rechtszaak aangespannen, maar heeft deze verloren. Dat schrijft De Telegraaf zaterdag.

De Rotterdammers hebben deze zomer de belastingschuld uit de jaren negentig volledig weggewerkt. Het kostte de club in totaal zo’n acht miljoen euro en daar bovenop diende ook Van den Herik nog een claim in. De voormalig preses ontving voor de kosten van rechtsbijstand al 730.000 euro, maar wilde ook de rente vanaf eind jaren ‘90 en additionele privékosten vergoed zien.

Volgens Feyenoord was dat echter niet volgens de afspraken, waarna Van den Herik naar de rechter stapte. In een tussenvonnis is de club echter in het gelijk gesteld. Van den Herik heeft nog de mogelijkheid om met aanvullend bewijs te komen, maar liet in een reactie al weten dit niet meer te doen. Dat scheelt Feyenoord zo’n 300.000 euro.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *