Theo Janssen: Ik kan met Real Madrid meekomen

Voor FC Twente wacht deze week een wedstrijd tegen Tottenham Hotspur in de groepsfase van de Champions League. Een van de spelers die de Tukkers op sleeptouw moet nemen in dat duel is Theo Janssen.

Janssen blinkt de laatste weken uit op het middenveld bij FC Twente. Tegenover het Brabants Dagblad geeft hij aan zelf ook tevreden te zijn over zijn prestaties. Hij legt uit hoe dat volgens hem komt.

“Als ik in een goede ploeg speel, speel ik goed”, zegt hij. “Ik pas me aan de rest aan. Ik zit op het hoogste niveau tot nu toe, maar er zit meer in. Doe ik mee met een topklasser, dan zak ik weg. Maar als ik bij Real Madrid op het veld zou staan, trek ik me op en kan ik meekomen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *